Vrijblijvend informatie ontvangen of uw zaak aanleveren? Nu insturen

Boete aanvechten

Verkeershandhaving heeft tegenwoordig een hoge prioriteit, vooral op locaties waar mensen vaak ongemerkt te snel rijden. Omdat de verkeerspolitie veel verkeersovertredingen constateert en vastlegt, worden er ook erg veel fouten gemaakt. Fouten die de meting kunnen beïnvloeden. Eén op de drie geconstateerde verkeersovertredingen zijn onterecht.

Aveon biedt gratis rechtshulp in het bestrijden van onterecht opgelegde sancties bij deze overtredingen. Wij helpen u graag bij het aanvechten van uw boete. De eerste stap is het onderzoeken van de haalbaarheid om actie te ondernemen. In veel gevallen wordt een aanvullend informatieverzoek gezonden naar de opsporingsinstantie. Op basis daarvan neemt Aveon de beslissing of verder procederen tegen de boete zin heeft.

Ook wanneer u zelf van mening bent dat u - bijvoorbeeld - te hard heeft gereden, is aanvechten van de bekeuring nog steeds belangrijk. De mogelijkheid bestaat dat de aparatuur onjuist is afgesteld, waardoor u een te hoge boete heeft ontvangen, wat vaker voor komt dan u denkt...

U bent geen kosten verschuldigd aan Aveon voor het aantekenen van beroep tegen een beschikking. Lever uw zaak risico- en kosteloos aan via onze website of per e-mail. Het is belangrijk dat de beschikking niet ouder is dan zes weken.